Rådgivning

Med vår rådgivning och ritningsprogram säkerställer du att det blir exakt så som du visualiserat dig.

Spetskompetens sedan 1973

Vi på Lundbäcks har inrett kontor, mötesplatser och offentliga miljöer över hela Norrbotten sedan 1970-talet. Fortfarande tror vi lika mycket som då på design som skapar platser att längta till.

Vi har en ambition att skapa kreativa helhetslösningar som håller i längden. Tidlösa miljöer med förståelse för människorna som ska vistas i dem, miljöer som fyller tydlig funktion och har hög designgrad. Det betyder att vi hjälper dig med allt från behovsanalys till implementation.

När vi föreslår en inredningslösning visualiserar vi det så att du lätt kan se hur din miljö kommer att se ut i färdigt skick. Vi ritar upp alla möbler och sedan betrakta din nya miljö från olika vinklar. Med detta system är det lätt att byta ut stolar, bord, fönster, dörrar och justera inredningen tills du är helt nöjd.

Flexibla, långsiktiga lösningar
Oavsett storleken på ditt företag eller var ni befinner er i landet, tar vi ditt projekt från idé till verklighet. Med ett omfattande nätverk av leverantörer och ett nära samarbete med Kinnarps har vi alla verktyg som behövs för att skapa miljöer att längta till.

200117_lundbacks_utstallning_II_022
200117_lundbacks_utstallning_II_009